Hilton și Best Western: opriți cruzimea împotriva animalelor

O CAMPANIE CAGE-FREE LA NIVEL GLOBAL SOLICITĂ CA STANDARDELE INDUSTRIALE SĂ FIE ÎNDEPLINITE DE CĂTRE HILTON ȘI BEST WESTERN

63 de organizații non-profit lansează o campanie inovatoare/revoluționară cage-free la nivel internațional, împotriva a două dintre companiile de top în ospitalitate

(8 Mai, 2019 – Varșovia, POLONIA) – Astăzi, 63 de organizații pentru protecția animalelor lansează o campanie globală revoluționară prin care solicită lanțurilor hoteliere Hilton Worldwide (Hilton) și Best Western International Inc (Best Western) să îndeplinească standardele industriale și să își ia angajamentul / prin promisiunea că vor folosi ouă 100% cage-free la nivel mondial.

Atât Hilton cât și Best Western au rămas în urmă cu politicile de bunăstare a animalelor și mișcarea cage-free în general. În timp ce politicile cage-free au devenit noul standard global, aceste companii continuă să sprijine cruzimea extremă asupra animalelor în lanțurile lor de aprovizionare globală.

Hilton este un lanț proeminent de hoteluri și resorturi care se autoproclamă „lider în ospitalitate” și care și-a luat angajamente cage-free pentru câteva din brandurile sale în 19 din cele 106 țări în care operează.

Cu toate acestea, Hilton a eșuat în a se ține de promisiune. Hilton a refuzat, de asemenea, să își extindă angajamentul la nivel global. Best Western operează peste 4200 de hoteluri și resorturi, având 13 branduri la nivel global și se mândrește cu faptul că este „o familie globală de hoteluri”. Are locații în peste 100 de țări, dar numai un singur angajament cage-free în Franța.

Această campanie internațională este condusă de organizațiile membre ale alianței Open Wing, o coaliție globală unită în scopul de a pune capăt abuzului asupra găinilor din toată lumea. Este pentru prima dată când are loc o campanie globală cage-free împotriva a două companii simultan – alăturarea forțelor celor 63 de organizații influente de protecție a animalelor în campanii organizate spre a obține progres în două sectoare din industria ospitalității.

„Ca lideri în industria globală de ospitalitate, Hilton Worldwide și Best Western International, Inc. au responsabilitatea de a adera la standardele globale de bunăstare a animalelor care au fost stabilite de alte lanțuri hoteliere, inclusiv Marriott International, Wyndham Worldwide, AccorHotels, and InterContinental Hotels Group”, spune Alexandria Beck, președinta Open Wing Alliance. „Suntem încrezători că ambele companii vor face ceea ce este corect – vor asculta de miile de oameni îngrijorați și de consumatorii reprezentați de către cele 63 de organizații membre.”

Care este problema?

Ouăle din lanțurile globale de aprovizionare ale hotelurilor Hilton și Best Western provin din ferme care țin găinile captive în spații mici, murdare și de o dimensiune echivalentă cu a unei foi A4. Cuștile sunt atât de mici și aglomerate, încât găinile nu pot manifesta comportamentele naturale precum depunerea ouălor în cuibare, băi de praf și nici nu au măcar posibilitatea de a își întinde aripile. Găinile captive în cuști nu vor simți niciodată razele soarelui sau prospețimea ierbii verzi. Se întâmplă foarte des ca păsările să fie prinse între bare, fracturându-și oasele, suferind malformații și pierderea penelor.

Unele dintre ele, epuizate sau în imposibilitatea de a se mișca, sunt călcate în picioare de către celelalte găini din cușcă, sfârșind în agonie.

Există un progres?

Peste 1500 de companii din lumea întreagă elimină cuștile, iar cererea consumatorului pentru ouă cage-free este în creștere. Angajamente de a pune capăt cruzimii cuștilor sunt făcute la nivel internațional de către unele dintre cele mai mari companii din lume, inclusiv Marriott International, AccorHotels, InterContinental Hotels Group, Carnival Corporation, Norwegian Cruise Lines, General Mills, Unilever, Nestle, Lidl,  Aldi, Aramark, Sodexo, and Compass Group. Cu toate acestea, Hilton și Best Western, au eșuat în a se alătura acestei mișcări pentru un tratament mai bun aplicat animalelor la nivel global. Fermele care aprovizionează ouă din cuști pentru Hilton și Best Western sunt atât de crude, încât până și cele mai ieftine lanțuri de fast food și mai multe închisori din SUA și-au luat angajamentul de a tranziționa către ouă cage-free, cu standarde ridicate de bunăstare a animalelor și de siguranță alimentară.

Ce urmează?

Alianța Open Wing lansează această campanie oficială cu două petiții Change.org, acțiuni și reclame pe rețelele de socializare, care pot fi urmărite prin intermediul haștagurilor #HiltonHorrors și #BestWesternCruelty. Mii de activiști din lumea întreagă vor participa la proteste, mobilizare la nivelul comunității și activism online, solicitând celor de la Hilton și Best Western să adopte politicile cage-free. Pentru mai multe informații, vizitează www.HiltonHorrors.com și www.BestWesternCruelty.com.

Despre alianța Open Wing

Alianța Open Wing este o coaliție globală formată din organizații pentru protecția animalelor, care are scopul de a crea un front comun în stoparea abuzului asupra găinilor din toată lumea.

Alianța a fost fondată în 2016 de către The Humane League și s-a dezvoltat într-o forță globală cu 63 de organizații membre care schimbă modalitatea prin care cele mai mari companii ale lumii tratează animalele și setează un nou standard în politicile corporațiilor privind bunăstarea animală la nivel local – în fiecare piață majoră – și la nivel global.

Despre The Humane League

The Humane League este o organizație non-profit internațională care are ca scop principal eliminarea abuzului animalelor crescute pentru mâncare. Din 2005, de când au fost puse bazele acesteia, The Humane League s-a axat pe modalități eficiente de a pune capăt celor mai groaznice abuzuri în fermele industriale, obținând angajamente serioase de bunăstare animală din partea marilor furnizori de servicii alimentare, restaurante, producători de alimente și lideri în ospitalitate din toată lumea – schimbând viețile a miliarde de animale care suferă zilnic în fermele industriale.

Contact Media :

Jessie Lingenfelter

1-803-730-2869

jessielingenfelter@gmail.com

www.openwingalliance.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *